Váradi Tamás - Élet virága

BIOENERGIA

 
"Mi történik a szellemműtét során?" Erre a kérdésre a legtökéletesebb választ Márk evangéliumában (11:23-11:24) olvashatjuk:
"Mert bizony mondom néktek, ha valaki ezt mondja ennek a hegynek: Kelj fel és ugorjál a tengerbe! és szívében nem kételkedik, hanem hiszi, hogy a mit mond, megtörténik, meg lesz néki, a mit mondott.
Azért mondom néktek: mit könyörgéstekben kértek, higyjétek, hogy mindazt megnyeritek, és meglészen néktek."
 
"Hogyan történik a szellemműtét?" Szent Ágoston gondolatai által tudhatjuk meg:
"A csoda nem a természet ellenében történik meg, hanem annak ellenében, amit mi ismerünk a természetből."
 

 

A bioenergia, a szellem műtét lényegét az alábbi gondolatokkal is kifejezhetjük:
 
"Köszönöm, hogy találkoztam Veled/Veletek!
Hihetetlen sok a kérdés, a tanulnivaló, a látnivaló! Azóta figyelem a világot! Fantasztikus élmény volt, tudok ebbe kapaszkodni, mindent sokkal szebbnek látok, sőt ki merem mondani, hogy szépnek látok.
Néha kezdek rájönni, hogy valóban nem csoda volt, bár akkor annak éreztem. Ez tanítás, a jövő felé mutatás volt, és mostanra a mindennapi csodává lett.
Amikor az orvosokban már nem bízhattunk, akkor rá kellett jönnöm, hogy csak ezt az utat járhatom, és azóta is állandó megerősítéseket kapok!!!
Köszönöm, hogy elkísértél ezen az úton!
H.Brigitta
Ui: És most értettem meg (több, mint egy hónappal később), mit jelent a fenti idézet! Pedig már legalább 5 tucatszor elolvastam. A "mit könyörgéstekben kértek, higyjétek, hogy mindazt megnyeritek, és meglészen néktek" sor mai nyelvünk fordításában így hangzik: mit könyörgéstekben kértetek, higyjétek, hogy mindazt megnyertétek, és meglészen néktek.
Nem akkor kell hinnem, ha már megtörtént a gyógyulás. Ha tisztán hiszem, hogy a szellemünk már meggyógyult, amikor én azt kértem Nálatok, akkor meg is lesz minden, amit kértem, hiszen a gyógyulás már ott megtörtént, most a felépülési időt töltjük. A gyógyulás tényéről bizonyosságot is kaptam ott. Egyszerűen csodálatos."

     

 


 

 

Márk evangéliuma 11:23-24


 


Váradi Tamás természetgyógyász honlapja