Váradi Tamás - természetgyógyász, speciális gerinc gyógymasszőr

 

 

 
 
Váradi Tamás Váradi Tamásné Judit

 

VÁRADI TAMÁSNÉ JUDIT

okl.grafológus, Bemer terápia

 


 

 

Váradi Tamásné Judit vagyok okleveles grafológus. Eredeti foglalkozásom pedagógus. Életem során többször kellett pályát módosítanom, és a sors elvezetett erre a területre, ahol igazán magamra találtam.


A kézíráselemzés olyan eszköz, melynek segítségével segíthetünk az embereken, önismereti, életvezetési és más területeken is hasznos módszer.

Hogy segíteni tudjunk valakinek, ahhoz meg kell őt ismerni, nemcsak a problémáját, mert az már következmény. Az ok belőle fakad, de benne rejlik a megoldás kulcsa is.

A megismerésnek, az önismeret megszerzésének sok útja lehetséges. Hozzám a grafológia áll a legközelebb, a kézírás adja az alapot a személyiség feltárásához. A lényeg azonban ezután következik, amikor tanácsot adunk valakinek, hogy életét milyen irányba változtassa meg, vagy hogyan döntsön egy adott élethelyzetben.

Ez nagy felelősség, nemcsak a „szakmai” ismeretekre van szükség, hanem lényeges a tanácsadó személye, empátiája, tapasztalatai. Számomra minden személyes találkozás megtiszteltetés, egy esély, hogy a végén mindketten fejlődjünk, tanuljunk egymástól.

Széleskörű emberismeretet és toleranciát igényel ez a hivatás. Én sohasem adok ki csupán írásos szakvéleményt, mindig ragaszkodom a személyes beszélgetéshez.


Nincs két egyforma írás, mivel nincs két egyforma ember, mindenki egyéni, egyszeri és megismételhetetlen.

 

Történhetnek velünk hasonló dolgok, de mindenki másképp éli meg, mert más az egyénisége, más az életútja, más a sorsa. A grafológus azzal, hogy belát a lélek mélyére, az ott zajló tudatos és tudattalan folyamatokba képes segítséget nyújtani.

Ez egyfajta tükör, melyben megpillanthatjuk valódi önmagunkat. Vannak egyszerűbb esetek, amikor valaki „csak” önismeretre vágyik, de vannak krízishelyzetben lévő emberek, ahol a grafológus csak elindíthat az úton, de a gyógyuláshoz hosszabb út vezet. A csoda abban az emberben van, aki képes segíteni magán, megváltozni, ha kell, hogy kilábaljon egy válságból, egy betegségből, hogy önbizalma és egyensúlya helyreálljon.A grafológiai elemzés nagy segítséget tud nyújtani pályaválasztásban, gyermeknevelési és kapcsolati problémák esetén is.

A sikeres élet feltétele az önismeret és az önbizalom, valamint a hit, melyhez, ha visszatalálunk, esélyünk van a boldogságra. A boldogság nem azt jelenti, hogy nincsenek az életünkben nehézségek, de ha az utunkon haladunk, akkor mindent képesek vagyunk megoldani.


A boldogság ennek a hitnek a nyugalma, melyet mindenkinek magának kell megalkotnia.

 

 

 

 

BEMER terápia | NONI termékek forgalmazása
Grafológia


Váradi Tamás természetgyógyász honlapja