Váradi Tamás - természetgyógyász, speciális gerinc gyógymasszőr

 

 

 
 
Váradi Tamás Váradi Tamásné Judit

 

VÁRADI TAMÁS

természetgyógyász, gyógymasszőr, speciális gerinc masszőr

 


 
Közel húsz éve foglalkozom természetgyógyászattal. Inkább a természetes gyógymódok kifejezést szeretem használni.
A szükséges végzettségeket megszerezve sok módszert alkalmazva végzem a segítő tevékenységet. Speciális gerinc masszázzsal, tornával, energetikai kezelésekkel, addiktológiával, szellemgyógyászattal foglalkozom.

Alapvető filozófiám:
TALÁLD MEG ÖNMAGAD!. Igazából ez segíti elő a betegségmegelőzést és az öngyógyító folyamat beindulását.

 

 

Előadásokat és tanfolyamokat tartok, amelyekben ezt a gondolatot próbálom kifejteni.
Sokféle szellemgyógyászati módszert tanulmányoztam, és ahogy beengedtem a „mindenség információját”, kidolgoztam egy sajátos módszert, ami más, mint a többi, és a gyakorlatban működik.
Emellett sok pszichés problémával találkozom, pl. pánikbetegség, depresszió, fóbiák. Ezeknek meg kell keresni az eredendő okát. Szerencsére erre is megadatott számomra egy sajátos módszer,” meglátom” az okot, egy kép, egy szó, vagy egy jelenet villan fel, az illető életfilmjéből. Ezután ezt közösen fel lehet dolgozni, le lehet venni a súlyát, így van esély a gyógyulásra.
Kiemelt fontosságúnak tartom az ősi népi gyógymódok felkutatását, és alkalmazását. Ilyen pl., a csontkovácsolás, és a „kenés”, amelyet többek között székelyföldön tanulhattam meg gyógyító emberektől, akik apjuktól, nagyapjuktól tanulták és használják mai napig. Az így szerzett tudást próbálom alkalmazni és továbbadni, ha tanfolyamot tartok. Hatalmas lehetőségnek tartom, hogy 2008-ban elindult egy akkreditált népi gyógyászképzés, ahol én is részt vehetek a képzésben, a „gerinc torna a népi kultúrában„ témakör keretében. Fontos, hogy ne vesszen el az ősi tudás és tapasztalat, mert a mai kor emberének nagy szüksége van rá, hogy visszataláljon a gyökereihez.
Az egészséges életmód is fontos kérdés, de itt is az a lényeg, hogy ne divatot kövessen valaki, hanem találja meg a számára legmegfelelőbbet a táplálkozásban, gondolkodásban, és az életvezetésben. Szerencsés vagyok, hogy megismerkedhettem ezzel a területtel, mely nemcsak a saját életemet változtatta meg, hanem amit megtanultam, megtapasztaltam, azzal a hozzám fordulók érdekeit szolgálom.

 

 

Speciális gerinc masszázs és torna | Életmód tanácsadás
Bioenergia - Látás javítás | Belgyógyászati és krónikus betegségek | Szellem műtét


Váradi Tamás természetgyógyász honlapja